WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Inspiratie voor je event

Tijdens EventSummit 2018 vind je op 15 februari 2018 in de RAI heel veel informatie van maar liefst 500 exposanten die je met hun diensten en producten helpen je event te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma.

EventSummit biedt je een veel breder aanbod dan bij beurzen. Veel innovatieve bedrijven, unieke producten, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar uiteraard ook de gevestigde namen.

De 12.000 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!

Kom inspiratie opdoen op de beursvloer of tijdens één van de vele workshops of seminars.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is als evenementenlocatie ook vertegenwoordigd op de beursvloer en je kunt ons gratis bezoeken in de RAI door je kaart te reserveren op http://brco.nl/37g2 met kortingscode zMWfUfYMEG

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo