WERELDSE GASTVRIJHEID
podium voor een duurzame en rechtvaardige samenleving

PODIUM

Om recht te blijven doen aan haar ontstaansgeschiedenis en maatschappelijke doelstellingen biedt Kontakt der Kontinenten maatschappelijke organisaties die rondom een duurzame en rechtvaardige samenleving bijeenkomsten organiseren graag haar podium aan. Informeer naar de mogelijkheden door een mail met een beschrijving van uw organisatie en bijeenkomst te sturen naar trainingenadvies@kontaktderkontinenten.nl.

 

Inspiratiedagen

De afgelopen jaren heeft Training & Advies diverse inspiratiedagen georganiseerd rondom actuele thema’s die aansluiten bij de maatschappelijke doelstelling van Kontakt der Kontinenten. Hierbij is de samenwerking opgezocht met externe partners zoals Save the Children, Smaackmakers Experience, Fairfood International en NCDO. Deze externe partijen hebben de inhoud van de inspiratiedagen verzorgd en Kontakt der Kontinenten de faciliteiten. Een blik op inspiratiedagen uit het verleden:

Evidence for Influencing conference: op 23-24 oktober 2017 was ons podium voor het Oxfam Research Network met de Engelstalige conferentie. Aan het woord één van de initiatiefnemers van Oxfam Novib.

Vriendendag van Watoto Nederland

Perspectief op de vluchtelingencrisis in samenwerking met Save the Children Nederland

Eerlijk en duurzaam eten, dat smaakt naar meer…

Kinderen en mondiaal burgerschap in samenwerking met NCDO