Menukaart

Voorgerechten € 8,50

Noedelsoep

Ramen, bosui, taugé, paddenstoel

Geroosterde zoete aardappel

Groene curry, bloemkool, naan, koriander

El Convertido ’Bio & Vegan’, Spanje, La Mancha,Verdejo

Expressieve neus van kruisbes, appel en wit fruit, goede balans in fruit en frisse zuren

Tonijntartaar

Tortillachips, kim chi mayonaise, rode ui, radijs

Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial white’, Sauvignon, Viognier, Marokko, Casablanca

Zacht en aromatisch, romig en gul karakter met fijne zuren

Kalfsrookvlees

Gekookt ei, augurk, ui, aardappelsalade, truffelmayonaise

Soli, Pinot Noir, Bulgarije, Thiracian Valley
Mooi soepel en fruitig, verleidelijk en opwekkend, vleugje kruidigheid, elegant en zacht

Coppa di Parma

Cantaloupe meloen, olijf, geroosterde gele paprika, crouton, basilicumdressing

Carmen ‘Reserva 1850’, Chardonnay, Chili, Casablanca Valley
Volle krachtige smaak, elegant frisse zuren, appel, citrus, perzik, zacht romig, rijpe stijl

Hoofdgerechten € 19,00

Auberginesteak

Gebakken boleet, geroosterde kriel, little gem, olijf, knoflook

Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial Red’, Cabernet, Grenache, Marokko, Casablanca
Volle kruidige wijn, stevige tannines en veel donker fruit, een klassieker uit Marokko

Walnootrisotto

Loempia met oesterzwam, geglaceerde bospeen, truffelkaas

Soli, Pinot Noir, Bulgarije, Thiracian Valley
Mooi soepel en fruitig, verleidelijk en opwekkend, vleugje kruidigheid, elegant
en zacht

Gebakken zeebaars

Pompoenravioli, geroosterde puntpaprika, Parmezaan, olijf, rucola-olie

Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial white’, Sauvignon, Viognier, Marokko, Casablanca

Zacht en aromatisch, romig en gul karakter met fijne zuren

Gebakken maïskipfilet

Pandanrijst, kokos, mangochutney, kokossaus, roerbak paprika, paksoi, lente-ui, bimi

Carmen ‘Reserva 1850’, Chardonnay, Chili, Casablanca Valley
Volle krachtige smaak, elegant frisse zuren, appel, citrus, perzik, zacht romig, rijpe stijl

Combinatie van kalfsstoof en rib-eye

Aardappelmousseline, gebakken portobello, gekonfijte zuurkool, cranberrysaus

Carmen ‘Reserva 1850’, Merlot, Chili, Colchaqua 
Puur en intens, zacht en romig, veel fruit, vleugje kaneel en laurier, wijn met pit

Nagerechten € 6,50

Mousse van mango en kokos

Limoengel, kaneelijs, gedroogde mango

Guillaman ‘Frisson d’Automne, Grosmanseng, Petit Courbu, Frankrijk, Gascogne
Fris sappig, smaakaroma’s van appel, citrusfruit, grapefruit, frisse zuren

Cheesecake

Gesuikerde pecannoot, pompoen-sinaasappelcrême

Moscatel Douro doc ‘Portal’, Portugal, Portal
Krachtig, zoet, intens, maar in balans door een zuurtje, lekker druivig, breed en vol.

Vanille brûlée

Citroenparels, framboos-spongecake, citroenmelissegel

Hana Awaka Sake, Japan, Hyogo
Soepel en vriendelijke sake met een fijne mousse, tikkeltje zoet in de aanzet.

Diverse kazen

Dadel-walnootbrood, pruim in Armagnac, vlierbescompote

Driegangenmenu € 32,00

*Heeft u een allergie? Allergeneninformatie is beschikbaar bij onze medewerkers. 

*Op zondagen is er geen driegangendiner mogelijk

*Onze keukenbrigade werkt bij voorkeur met seizoensproducten. Hierdoor wisselt de menukaart regelmatig. Bovenstaande menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Wij gebruiken cookies. Met deze cookies verbeteren wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Daarnaast kunnen wij je hierdoor gepersonaliseerde content bieden op kontaktderkontinenten.nl, via onze andere kanalen en andere media. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. NB. Wij onthouden je keuze, zodat je deze vraag bij een volgend bezoek niet meer te zien krijgt. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten