Spel

Van een hilarische quiz tot een spannende Escape box. Met een ruim aanbod aan spellen is er altijd een geschikte activiteit voor uw vergaderbreak of bedrijfsuitje of voor een ludieke afsluiting van uw congres of evenement. De meeste spellen zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen desgewenst gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. 

Themaquiz

Iedereen kent de standaard pubquiz vast wel. Bij Quizzzit zijn we er gek op, maar doen we het wel net even anders. Variatie en interactie zijn daarbij de toverwoorden.

Onze quizzen hebben veel verschillende typen vragen en de manier waarop onze presentatoren deze begeleiden varieert telkens, waardoor elke vraag verrast en een emotie triggert.

We zoeken het contact met het publiek en zorgen ervoor dat iedereen 100% betrokken is én blijft. Voor de interactie maken we niet alleen gebruik van stemkastjes, we voegen ook elementen toe als karaoke, unieke dansjes en hoger/lager.

Eén ding is zeker; met de quizzen van Quizzzit breek je uit de dagelijkse sleur. Alle quizzen zijn ook in het Engels, Frans en Duits beschikbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de quiz tweetalig te visualiseren. Handig voor een internationaal gezelschap. De presentatie van een BN-er is ook mogelijk.

Richtprijs inclusief btw
€ 720,- tot 30 personen, daarboven per persoon
€ 12,25 extra
*inclusief presentator
*exclusief 112 km reiskosten tot 100 personen;
*exclusief 224 km reiskosten boven 100 personen

Toeslagen

Toevoeging van eigen vragen aan een bestaande quiz: € 90,-
Bij meer dan 100 personen, komt er € 305,- bij voor een extra technicus
Scherm en geluidsversterking: op aanvraag bij Quizzzit of Kontakt der Kontinenten
Mogelijkheid tot inhuren van DJ: op aanvraag
Presentatie door BN-er: op aanvraag

themaquiz

Trivial

Een luchtig en toegankelijk teambuildingsprogramma, waarbij men in teams door middel van diverse denk- en doe-opdrachten trivianten gaat verzamelen. Deze opdrachten kiest u vooraf zelf uit en zijn geschikt voor alle doelgroepen en zeer flexibel inzetbaar. Alle spelonderdelen kunnen in competitieverband worden gespeeld of in een ‘normale’ versie waarbij u als team zelf opdrachten dient uit te voeren. Bij de laatste variant is er meer keuze uit spelonderdelen. 

Een paar voorbeelden: Het inundatiespel: breng water van A naar B met beperkte middelen. Team Pong Golf: Een vorm van midgetgolf die gecombineerd wordt met het bekende “beer pong” (maar dan zonder bier). Bommen & granatenquiz: beantwoord zoveel mogelijk (onzin-)vragen voordat de bom afgaat!

jenga-team-trivial

Escape Box

teambuilding-activiteit-escape-box

Uit een escaperoom moet u proberen te ontsnappen. Maar bij Escape! zit u niet in een aparte ruimte, maar vast aan een kist: de Escapebox. Probeer samen de box te openen en met behulp van de materialen en opdrachten de groep los te maken. Hier krijgt u 1 uur de tijd voor. 

Hoe sneller, hoe meer punten. Komt u er niet uit? Dan is het mogelijk om, tegen inlevering van punten, een aanwijzing te krijgen. Lukt het uw groep om los te komen zonder alle punten kwijt te zijn?

Richtprijs inclusief btw (maximaal 8 personen per box)

€ 245,- voor de eerste box
€ 120,- voor iedere extra box
minimum afname twee boxen

Whatsapp Speurtocht

Met behulp van WhatsApp, foto’s en een kaart van de omgeving ga je op zoek naar de fotolocaties. Iedere gevonden locatie levert een aanwijzing op. Ontrafelt jouw groep als eerste het raadsel?

Richtprijs inclusief btw
€ 52,50 per groep

whatsapp-spel

Virtual Reality Games

VR game

Werk in teamverband met behulp van Virtual Reality!

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met uw team bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn.

U speelt in teamverband tegen andere teams. Welk team lost de puzzels als eerste op? Er zijn diverse thema’s mogelijk: La Casa de Dinero, National Treasure, De schat van Davey Jones en het VR Moordspel. Na een korte uitleg gaat u in groepjes van vier aan de slag. Gebruik de VR-bril en stap in de virtuele wereld in. Wat ziet u met de VR-bril en wat kunt u daarmee in de echte wereld? Met uw team gaat u puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal. U kunt het spel spelen als vergaderbreak, maar ook tijdens een diner.

Richtprijs inclusief btw
€ 27,50 per persoon