Spel

Van een hilarische quiz tot een spannende Escape box. Met een ruim aanbod aan spellen is er altijd een geschikte activiteit voor uw vergaderbreak of bedrijfsuitje of voor een ludieke afsluiting van uw congres of evenement. De meeste spellen zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen desgewenst gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. 

Themaquiz

Een quiz van QUIZzzIT is compleet entertainment en dé manier om na afloop van een congres of event een beetje los te komen. Tijdens de quiz genieten uw gasten van muziek, humor en minigames. De deelnemers maken gebruik van stemkastjes die gemakkelijk te bedienen zijn. En voor elke quiz geldt: verwacht veel reuring in de zaal. De quizmasters, van wie u sommigen ongetwijfeld kent, leggen alles uit wat er uitgelegd moet worden. Kortom, u hoeft alleen maar te genieten van de quiz. 

Alle quizzen zijn ook in het Engels beschikbaar. Daarnaast is er een ruim aanbod aan thema’s, namelijk: muziek, film, sport, voetbal, dieren, van-alleswat, Ik Hou van Holland, Battle of the sexes, Sixties, Seventies, Eighties, Nineties en Zero’s.

*Prijs is inclusief presentator en exclusief reiskosten à € 0,30 per km (Den Bosch)

themaquiz

Quiz op Maat

quiz-op-maat

Een quiz op maat met vragen over uw bedrijf? Bijvoorbeeld om te testen wat uw werknemers van het bedrijf weten? Of omdat u uw personeel op een speelse manier wilt informeren over een nieuwe strategie? Of misschien wilt u in de vorm van een quiz peilen hoe uw werknemers over bepaalde dingen denken. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

U kunt foto’s, geluiden, video’s en muziek toevoegen. De quiz in uw huisstijl maken is geen probleem. Wij maken voor elke klant de quiz die bij hem of haar past. Een quiz op maat is ook mogelijk in het Engels.

Trivial

Een luchtig en toegankelijk teambuildingsprogramma, waarbij men in teams door middel van diverse denk- en doe-opdrachten trivianten gaat verzamelen. Deze opdrachten kiest u vooraf zelf uit en zijn geschikt voor alle doelgroepen en zeer flexibel inzetbaar. Alle spelonderdelen kunnen in competitieverband worden gespeeld of in een ‘normale’ versie waarbij u als team zelf opdrachten dient uit te voeren. Bij de laatste variant is er meer keuze uit spelonderdelen. 

Een paar voorbeelden: Het inundatiespel: breng water van A naar B met beperkte middelen. Team Pong Golf: Een vorm van midgetgolf die gecombineerd wordt met het bekende “beer pong” (maar
dan zonder bier). Bommen & granatenquiz: beantwoord zoveel mogelijk (onzin-)vragen voordat de bom afgaat!

*Prijs is exclusief € 90,- reiskosten

jenga-team-trivial

Escape Box

teambuilding-activiteit-escape-box

Uit een escaperoom moet u proberen te ontsnappen. Maar bij Escape! zit u niet in een aparte ruimte, maar vast aan een kist: de Escapebox. Probeer samen de box te openen en met behulp van de materialen en opdrachten de groep los te maken. Hier krijgt u 1 uur de tijd voor. 

Hoe sneller, hoe meer punten. Komt u er niet uit? Dan is het mogelijk om, tegen inlevering van punten, een aanwijzing te krijgen. Lukt het uw groep om los te komen zonder alle punten kwijt te zijn?

Whatsapp Speurtocht

Met behulp van WhatsApp, foto’s en een kaart van de omgeving gaat u in groepen van maximaal 6 personen op zoek naar de fotolocaties. Iedere gevonden locatie levert een aanwijzing op. Ontrafelt uw groep (als eerste) het raadsel?

whatsapp-spel

Defender

team-defender-teambuilding

Toys for boys (and girls!) bij deze fun activiteit. De Team Defender is een parcours dat u aflegt met een op afstand bedienbare Landrover Defender. Geen kleintjes, nee grote “toys” die echt wel wat behendigheid nodig hebben om te besturen. Rijd over bruggen, boomstammen, losliggende stenen of langs paaltjes met ballen erop (die er dus op moeten blijven liggen). Leuk voor jong en oud, man én vrouw!

De Team Defender is ideaal als vergaderbreak. Tijdens het vergaderen even een frisse neus buiten halen en uw hoofd legen met een fun activiteit. We verdelen jullie groep in kleine teams zodat iedereen genoeg tijd heeft om de techniek onder de knie te krijgen en het parcours te rijden. Help uw collega’s met de juiste aanwijzingen!

*Prijs is exclusief € 90,- reiskosten

DIY (Do it yourself) Trivial

Een vereenvoudigde versie van Trivial. De deelnemers gaan in 5 rondes en een finale de competitie aan in diverse doe- en denkopdrachten. De DIY is de begeleiding door de klant zelf. Er is één eventmanager aanwezig om overall te begeleiden, maar de individuele opdrachten worden door de klant zelf begeleidt. Er is een ruime keuze uit doe- en denkopdrachten. 

*Prijs is exclusief € 90,- reiskosten

TeamTrivial 3

Virtual Reality Games

VR game

Werk in teamverband met behulp van Virtual Reality!

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met uw team bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn.

U speelt in teamverband tegen andere teams. Welk team lost de puzzels als eerste op? Er zijn diverse thema’s mogelijk: La Casa de Dinero, National Treasure, De schat van Davey Jones en het VR Moordspel. Na een korte uitleg gaat u in groepjes van vier aan de slag. Gebruik de VR-bril en stap in de virtuele wereld in. Wat ziet u met de VR-bril en wat kunt u daarmee in de echte wereld? Met uw team gaat u puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal. U kunt het spel spelen als vergaderbreak, maar ook tijdens een diner.

Prijs per persoon

16 – 50 personen 29,65 per persoon

51 – 100 personen 27,23 per persoon

100 – 200 personen 24,20 per persoon