WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Buitenkeuken

Geniet van een heerlijk diner uit onze buitenkeuken in de evenementententen. De keukenbrigade bereidt wereldse gerechten die geserveerd worden aan gezelschappen vanaf 25 personen. Onze koks werken graag met streek- en seizoensproducten en hierdoor kan de invulling zoals hieronder beschreven afwijken.

Voor het gebruik van de buitenkeuken betaalt u een vast bedrag van € 400,-. Hiervoor krijgt u:

  • een compleet ingerichte buitenkeuken
  • een keuken- en bedieningsbrigade
  • een (informele) dineropstelling met zitjes en statafels
  • alleengebruik van de evenemententent

Wij serveren:

Huisgerookte zalm met rodebietensalade en crème fraîche
Thais vispakketje met limoen, koriander en rodecurrymayonaise
Zuid-Afrikaanse sosaties van kip met gekarameliseerde uiensaus
Beenham van het spit met coleslaw en cajunsaus
Braziliaanse visstoofpot moqueca de peixe met gele-rijstsalade
Eco Fields kalfssteak met gremolata en pastasalade

Internationaal saladebuffet
Diverse internationale broodsoorten en spreads

Prijs per persoon: € 36,50 exclusief consumpties

Een werelds bier- en/of wijnarrangement dat perfect aansluit bij dit arrangement? Wij adviseren graag.

Wij gebruiken cookies. Met deze cookies verbeteren wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Daarnaast kunnen wij je hierdoor gepersonaliseerde content bieden op kontaktderkontinenten.nl, via onze andere kanalen en andere media. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. NB. Wij onthouden je keuze, zodat je deze vraag bij een volgend bezoek niet meer te zien krijgt. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten