Bereikbaarheid

Welkom bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten! Leuk dat je ons komt bezoeken. Onze locatie is zowel per auto, bus als fiets goed te bereiken. De A28 bevindt zich om de hoek en de bushalte ligt op steenworp afstand.

Het hotel bestaat uit twee gebouwen, Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Kom je voor een meeting of event? Dan verwijzen de lichtborden op het buitenterrein je naar het juiste gebouw. In het eerstgenoemde gebouw bevindt zich tevens onze receptie. Ons ruime parkeerterrein, dat beschikt over 275 gratis parkeerplekken, ligt tussen beide gebouwen in. Een aantal parkeerplekken is speciaal gereserveerd voor trainers, mindervaliden en motoren. Daarnaast zijn er 16 elektrische oplaadpunten.

Download de routekaart
 • Bereikbaarheid per auto

  Voor gebruik met een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg in te voeren. Je komt dan uit bij de inrit van het conferentiehotel.

  Vanaf de A28 vanuit Amersfoort neem je afrit 4 (Soest-Soesterberg) en sla je aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanuit Utrecht neem je ook afrit 4 (Soest-Soesterberg) maar sla je aan het einde van de afrit linksaf.

  Vervolgens bevindt je je zich op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links is de inrit.

 • Bereikbaarheid per bus

  Bushalte Soesterberg-Oost / Kontakt der Kontinenten bevindt zich op steenworpafstand van het hotel. Wij adviseren om naar Amersfoort CS te reizen en vanaf daar over te stappen op lijn 56 of 34. De busrit neemt circa 10 minuten in beslag.

  Plan je reis via www.9292.nl.

 • Bereikbaarheid per fiets

  Kom je op de fiets? Dan kun je jouw fiets kosteloos bij ons stallen. Daarnaast is het mogelijk om een fiets te huren. Dit kan bij de receptie waar je tevens terecht kunt voor tips over de omgeving en gratis fietsroutes.

 

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!