STANDAARD IN VERGADERARRANGEMENT
- Ontbijtbuffet
Samengesteld uit diverse broodsoorten; verschillende belegsoorten, zowel hartig als zoet; een keuze uit warme gerechten zoals gekookt ei, roerei, gebakken spek en noodles; kwark en yoghurt, diverse cereals; vers gesneden fruit en biologisch handfruit; vruchtensappen, smoothies, melk, karnemelk, koffie en thee.
- Lunch
Bestaande uit een uitgebreid broodjesbuffet met een kop verse dagsoep en warme items. Het buffet biedt diverse broodsoorten die ruim belegd zijn; een saladebuffet met sla, rauwkost, toppings en dressings; ter afsluiting glaasjes vers fruit met yoghurt en cruesli, handfruit en items als chocolademousse en apfelstrudel; melk, karnemelk, drinkyoghurt, vruchtensappen, koffie en thee.
- Diner
Een wisselend driegangenmenu van de chef. Voor gezelschappen tot 20 personen kunnen uw gasten een keuze maken van een met de seizoenen wisselende menukaart. Voor grotere gezelschappen stelt de chef een vast menu samen waarbij rekening gehouden wordt met dieetwensen.