Buiten vergaderen

Op zoek naar inspiratie tijdens je bijeenkomst? Neem je deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende ‘achtergrondmuziek’ van fluitende vogels geven een hele andere dynamiek aan je training dan dat je in een vergaderzaal zit. Het buiten zijn stimuleert de hersenen én het bevordert de creativiteit. Buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

Inspirerend vergaderen in de buitenlucht

In onze bostuin zijn meerdere locaties die je kunt reserveren voor een buitenbreak. Alle plekken bevinden zich op maar een paar minuten wandelen van onze panden. Je kunt kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels, boomstammen of poefjes tot handige mobiele stoelen inclusief schrijftafel. Combineren kan natuurlijk ook.

Wist je dat elke buitenvergaderplek een eigen thema heeft? Zo verwijst de Shinrin-yokuplek naar het Japanse bosbaden; het doorbrengen van tijd in het bos om de positieve effecten van de natuur te ervaren.

Onderhandelen, knopen doorhakken en beslissingen nemen, oftewel ‘palaveren’, kan bij uitstek op onze door bomen omringde Palaverplek. Net als in Zuid-Afrikaanse landen, waar de imposante baobabboom vaak als achtergrond dient.

De Kgotlaplek is geïnspireerd op een traditionele vergadervorm, de ‘Kgotla’. In Botswana geven stamhoofden alle deelnemers de gelegenheid om tijdens een vergadering hun mening te delen. Pas als iedereen aan het woord is geweest wordt er een weloverwogen besluit genomen.

Het evenementenveld wordt regelmatig gebruikt voor teambuildingactiviteiten. De Kolonie verwijst naar teamwork binnen een mierenkolonie.

Ontdek onze buiten vergaderplekken

Buiten vergaderen - locatie - Heuvelrug

Shinrin-yokuplek

Buiten vergaderlocatie

Palaverplek

Buiten vergaderen - locatie - Heuvelrug (2)

Kgotlaplek

Buiten vergaderen

De Kolonie

Reserveren van een buiten vergadering

De locatie voor je buitenvergadering kan gratis worden gereserveerd, op basis van beschikbaarheid en in combinatie met een zaal en een vergaderarrangement. Hierdoor kun je op de dag van de bijeenkomst zowel gebruik maken van de vergaderzaal, als van de buitenplek. Handig, want zo hoef je je ook geen zorgen te maken over onverwacht slecht weer. Je bijeenkomst kan altijd doorgaan.

Inclusief:

Tip: heb je een arrangement inclusief lunch gereserveerd? Dan kun je in plaats van binnen lunchen, ook lekker buiten picknicken! 

Smaakwater bij het buiten vergaderen
vergadertools voor een buiten vergadering
Buiten vergadersetting
Brainstormsessie buiten

Kampvuurbreak

Het kampvuur is dé plek waar bijzondere gesprekken ontstaan en waar jouw team of gasten de dag op een bijzondere manier af kunnen sluiten. Middenin de natuur met het knisperende geluid van het kampvuur op de achtergrond. Niet voor niets zijn er wereldwijd zoveel culturen waar het traditie is om bij het kampvuur samen te komen om verhalen te vertellen, te overleggen en muziek te maken. Kijk maar eens naar de Finnen, die het kampvuur gebruiken om te barbecueën en op te warmen. De Navajo-indianen vertellen er verhalen en de Botswanen overleggen rondom het vuur met elkaar. Kijkend naar de westerse tradities mogen marshmallows en popcorn bij ons eigen kampvuur natuurlijk niet ontbreken.

Reserveren van een kampvuursessie

Wil je ook een kampvuurbreak bij ons ervaren? Voor deze vergaderbreak berekenen we een toeslag; neem contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 33 25 37 voor meer informatie.

Inclusief:

Tip: breid je kampvuurbreak uit met frisdrank, bier en wijn in een bucket met ijs. De prijs is op basis van nacalculatie.

kampvuursessie met marshmallows
vergadering met kampvuur
kampvuursessie
Buiten vergaderen in het bos

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een buiten vergadering of kampvuursessie tijdens jouw bijeenkomst of wil je de beschikbaarheid van de buiten vergaderplekken weten? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of  0346 – 33 25 37.