32-uurs vergaderarrangement

Vergadering, congres of een andere zakelijk bijeenkomst op de planning? Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten biedt voor elk type bijeenkomst een bijpassend arrangement. Voor tweedaagse bijeenkomst inclusief overnachting maakt u gebruik van ons 32-uurs arrangement inclusief een lunch op beide dagen, driegangendiner en een overnachting inclusief ontbijt. 

Goed om te weten: naast 62 tweepersoonskamers en 10 comfortkamers beschikken we ook over 58 eenpersoonskamers. 

Het 32-uurs arrangement - vanaf € 209,50 p.p.

Welk arrangement u ook kiest, wij zorgen altijd dat het u en uw deelnemers aan niets ontbreekt.

De basis èn meer

Welk vergaderarrangement u ook kiest; u bent altijd verzekerd van uitstekende service en verzorging van u en uw gasten. Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Bovendien zijn benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit vanzelfsprekend aanwezig.

Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen. Daarnaast zijn de prijzen van de arrangementen exclusief zaalhuur. Hierdoor kunt u een zaal met een passende oppervlakte voor uw conferentie reserveren. Een volledig overzicht van onze zalen, capaciteiten en bijhorende prijzen vindt u op onze pagina zalenoverzicht.