Conferentiecentrum Zeist

Bent u op zoek naar conferentiecentrum Zeist? Met conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft u een goede locatie gevonden. Onder de rook van Zeist vindt u in Soesterberg ons conferentiehotel met conferentiezalen en trainingsruimtes. Met 130 hotelkamers, een uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte accommodatie voor een meerdaagse bijeenkomst.

ConferentieS en overnachten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. Wij beschikken over twee historische locaties met sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsevenementen en conferenties. Het conferentiecentrum is gelegen op een groot eigen bosgebied nabij Zeist en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een rustige zaal. Wij zullen u voorzien van hapjes en een drankje. De conferentie zal ontspannen verlopen en prettig zijn voor alle aanwezigen.

Conferentie app

Met onze gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van ons  conferentiecentrum nabij Zeist? We verrassen u graag met een voorstel op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.