WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - gratis parkeren

BEKIJK ARRANGEMENTEN   

Conferentiecentrum Zeist

Bent u op zoek naar conferentiecentrum Zeist? Met conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft u een goede locatie gevonden. Onder de rook van Zeist vindt u in Soesterberg ons conferentiehotel met conferentiezalen en trainingsruimtes. Met 131 hotelkamers, een uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte accommodatie voor een meerdaagse bijeenkomst.

Conferenties en overnachten

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. Wij beschikken over twee historische locaties met sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsevenementen en conferenties. Het conferentiecentrum Zeist is gelegen op een groot eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een rustige zaal. Wij zullen u voorzien van hapjes en een drankje. De conferentie zal ontspannen verlopen en prettig zijn voor alle aanwezigen.

Conferentie App

Met onze gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.

Reserveer uw conferentie

Boek uw conferentie in conferentiecentrum Zeist. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw conferentie uitstekend verzorgd wordt. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of boekingen.