WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Conferentiecentrum Utrecht

In de regio Utrecht, op een steenworp afstand van de Uithof en de Universiteit Utrecht,  vindt u conferentiecentrum Utrecht. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ligt op slechts 10 minuten rijden van Utrecht in Soesterberg. Met conferentiezalen, workshopruimtes, 131 hotelkamers en een keuken die gerechten met een wereldse twist serveert zijn wij een geslaagde locatie voor uw conferentie, congres en meerdaagse bijeenkomst.

Conferentiecentrum Utrecht en overnachten

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. De twee historische locaties, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor evenementen en conferenties. Het conferentiecentrum Utrecht is gelegen op een groot eigen bosgebied en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er zijn voldoende plaatsen voor grote gezelschappen.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met ons culinaire concept van ProefLokaal De Wereld verzorgen wij u en uw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten. U kunt genieten van een conferentiediner, maar ook een diner of buffet op maat.

Conferentie App

Met onze praktische en gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.

Reserveer uw conferentie

Boek uw conferentiecentrum nabij Utrecht. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw gasten in goede handen zijn Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveren.