SPARQzone

4 tot 12 personen
V.a. 2 uur
V.a. € 1.990,- per groep

SPARQzone is een bijzondere plek om op een ontspannen en inspirerende manier samen te zijn. Een plek om aan de slag te gaan met visie, creativiteit, communicatie of leiderschap. Of je nu wilt brainstormen over de toekomst, lastige kwesties wilt aanpakken of samen in gesprek gaan over belangrijke thema’s als inclusie en diversiteit.

SPARQzone brengt je van de gebaande paden af en opent deuren naar nieuwe inzichten. Twaalf zwevende stoelen vormen een cirkel, vanuit het midden met elkaar verbonden. Er gebeurt iets bijzonders als je in SPARQzone ligt, je bent weg van alles, ontspannen en op gelijke hoogte met anderen. Dat geeft een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid.

SPARQzone is een open ruimte waarin actie niet meteen hoeft te leiden tot reactie. SPARQzone is een plek voor reflectie, inspiratie, inzichten én verbinding. Een plek waar je volledig in contact komt met jezelf terwijl je verbonden bent met anderen.

Natuurlijk kun je SPARQzone ook inzetten als een bijzonder en unieke teambuilding. Een ding is zeker: je gaat met sprankelende energie weer weg!

Richtprijs inclusief btw

Vanaf € 1990 per groep, inclusief een facilitator
Exclusief € 55 reiskosten

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!