Omgeving hotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ligt op een groot eigen bosterrein. U kunt hier een wandeling maken of tijdens een training kunnen er op het terrein diverse teambuildingsactiviteten verzorgd worden.

Nationaal Militair Museum

In de directe omgeving van het hotel vindt u het Park Vliegbasis Soesterberg met het Nationaal Militair Museum. Het museum is door het Land van ANWB voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het Leukste uitje van Utrecht.

Wandelen en fietsen

Trek er wandelend en fietsend op uit: er is genoeg natuurschoon om te doen. Verschillende tochten vertrekken van ons hotel, terwijl andere wandel- en fietstochten langs het hotel komen. Meer over fietsen en wandelen »

Sauna Soesterberg

Of wat denkt u van een dag of avond naar Thermen Soesterberg?
In de achtertuin van het hotel ligt nu een fantastisch wellness centrum. Combineer uw hotel met wellness.  Meer over ons verwenarrangement »

Historisch Amersfoort

De historische binnenstad van Amersfoort biedt met musea, stadswandeling, grachtenrondvaart, winkelcentra en ontspanningsmogelijkheden alles voor een leuke dag weg. Ook Dierentuin Amersfoort is zeker een bezoek waard.

Meer inspiratie om erop uit te gaan vindt u op de site van VVV Soest