Vacatures

Vacatures

De hotelvacatures van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn ook te bekijken op hotelprofessionals.nl

Alle hotel vacatures op een rijtje:

Stage- en leerplaatsen

Voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 hebben wij nog leerplaatsen (inclusief kost en inwoning in een bungalow!) beschikbaar voor diverse horeca opleidingen. Ben jij ambitieus en wil je graag alle kneepjes van ons mooie vak leren in het beste en meest unieke conferentiehotel van midden Nederland? Dan is deze leerplaats echt iets voor jou! Lees de volledige beschrijving »

Food & Beverage Service Manager

Voor de aansturing van de bedienings- en banquetingbrigade zijn wij op zoek naar een sterk operationeel ingestelde F&B service manager. Lees hier de volledige vacature »

Zelfstandig werkend Kok

Ter versterking van het keukenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde zelfstandig werkend kok. Ben jij toe aan een uitdagende functie in een wereldse organisatie? Lees hier de volledige vacature »

Bartender

Ter versterking van ons F&B team zijn wij op zoek naar een wereldse bartender die zorgt voor onze gasten in ProefLokaal De Wereld.
Lees hier de volledige omschrijving voor bartender »

Medewerkers in de bediening m/v  

Je werkt in wisselende diensten, zowel 's ochtends als 's avonds en zowel door de week als in het weekend. Hierbij ben je inzetbaar tijdens ontbijt, lunch en diner, in de bar, bij de vergaderzalen en tijdens feesten en partijen.
Wij zoeken enthousiaste, representatieve medewerkers die flexibel zijn en echt zin hebben om de handen uit de mouwen te steken. Het  beheersen van de Nederlandse en de Engelse taal is wel een vereiste.
Ben jij de gemotiveerde teamspeler waar wij naar op zoek zijn? Stuur je motivatie dan naar Afdeling Personeelszaken personeelszaken@kontaktderkontinenten.nl