KdK App

Download onze App

Informatie en nieuws

Alle informatie en het laatste nieuws van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten altijd bij de hand, juist als u bent ingecheckt! Met onze App is dat nu mogelijk.

Interactieve plattegronden

De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en uiteraard de laatste nieuwtjes. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf.  Toch nog een vraag? Bel de receptie met een druk op de knop.
Voor de invulling van een vrije dag of avond zijn suggesties opgenomen in de omgeving. Met vermelding van openingstijden en links naar de website kunt u zich vooraf informeren.

Kamer reserveren

Met de App kunt u ons laten weten hoe het verblijf ervaren heeft. En wilt u graag terugkomen? Het reserveren van een hotelkamer is met de App heel eenvoudig geworden.

Unieke en innovatieve conferentietoepassing 

Samen met launching partner On-site, verantwoordelijk voor het technische deel, is een unieke en innovatieve toepassing ontwikkeld voor de KdK App: voor organisatoren van bijvoorbeeld conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat zij naar wens kunnen inrichten. Conferentiegasten hebben toegang tot dit gedeelte met een code waarmee ze hun persoonlijke conferentieprogramma kunnen samenstellen. Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is een unieke toepassing voor bijvoorbeeld parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten.

Handouts zijn niet meer nodig, aangezien het mogelijk is om documenten te koppelen en toegankelijk te maken voor alle deelnemers van de conferentie.


iTunesGoogle Play