Inspiratiedag

Inspiratiedag 2014

Op maandag 1 december 2014 organiseerde Kontakt der Kontinenten de Inspiratiedag "Eerlijk en duurzaam eten, dat smaakt naar meer ..."

Zorg voor een toekomst

Elke dag maak je keuzes die invloed hebben op het wereldvoedselsysteem. Tijdens deze inspiratiedag namen we je mee in de wereld van eerlijk en duurzaam eten: ontwikkelingen, thema's en initiatieven kwamen aan bod.

Inleidingen en workshops

Met inleidingen van Eelco Fortuijn en Samuel Levie, de Smaackmakers Experience en workshops over Plant Power, Food Waste, Lokaal en seizoensgebonden en Duurzaamheid op je werk hadden wij de ingrediënten voor een bijzondere dag. Iedereen hartelijk dank voor zijn/haar bijdrage hieraan. De inspiratiedag gemist of nog even terugblikken? Kijk dan naar onderstaande 'verslagen'.

Inspiratiedocument

Door Smaackmakers is een document samengesteld dat je tot inspiratiebron kan zijn. Bekijk het inspiratiedocument Eerlijk en duurzaam eten, dat smaakt naar meer!
Enthousiast geworden? Smaackmakers biedt je naar aanleiding van dit evenement de mogelijkheid om een duurzaamheidsvraagstuk uit je eigen organisatie voor te leggen en daarmee aan de slag te gaan.

Videoverslag

Voor het videoverslag van de dag kijkt u op http://vimeo.com/114038914

Fotoverslag

Onderstaand ziet u een fotoverslag van de Inspiratiedag Eerlijk en Duurzaam eten die op 1 december 2014 plaatsvond in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Een volledig fotoverslag is te vinden op de facebookpagina van Kontakt der Kontinenten.  Klik op een van onderstaande foto's om deze te vergroten.