Hotelkamer reserveren
klik her om uw hotelkamer te reserveren

Hotelkamers

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Utrecht in, beschikt over comfortabele hotelkamers verdeeld over twee gebouwen, het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel.

Groene omgeving

Beide gebouwen liggen op een eigen bosterrein. Als u een betaalbaar hotel zoekt in de regio Utrecht of Amersfoort dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

131 hotelkamers

Missiehuis St. Jan heeft in het hotel 34 eenpersoonskamers, 50 tweepersoonskamers en 10 comfortkamers. Het kloosterhotel beschikt over 25 eenpersoons- en 12 tweepersoonskamers. Er zijn drie mindervalide-kamers.

Inchecken is doorgaans mogelijk vanaf 13.00 uur. Wij vragen u om op de dag van vertrek voor 09.30 uur (zaterdag en zondag 12.00 uur) uit te checken.

Voorzieningen op driesterrenniveau

Alle kamers zijn standaard voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en  flatscreen televisie. Tevens is overal gratis beveiligd WiFi beschikbaar. Dankzij een hoogwaardig Cisconetwerk en een glasvezelverbinding zijn de mogelijkheden voor draadloos internet stabiel en optimaal.

Gratis koffie en thee in de lounge

De meeste kamers hebben uitzicht op bos, kloostertuin of binnentuinen. Tijdens uw verblijf kunt u altijd in de lounge terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee.

Huisdieren niet toegestaan

In verband met hygiëne, allergieën en mogelijke overlast laten wij geen huisdieren toe in het conferentiehotel. Uitzondering op deze regel zijn hulphonden/hulpdieren.
 

Groepsreserveringen

Voor groepsreserveringen (vanaf 5 kamers) kunt u gebruik maken van het

reserveringsformulier