Evenementen

Evenementenlocatie

Een goed opgezet evenement is een perfecte manier om uw relaties of medewerkers aan u te binden. Een geslaagd evenement organiseer je echter nooit alleen. Daarbij is een deskundig advies onontbeerlijk. Ons team denkt dan ook graag mee bij het invullen van uw plannen. Met onze kennis en creativiteit weten we vaak net die accenten te leggen en details aan te geven, die van een geslaagd evenement een onvergetelijk evenement maken.
 

Bedrijfsevenement

Ieder (zakelijk) evenement is mogelijk. In ons voormalige klooster hebben wij de geschikte feestzaal voor uw bedrijfsevenement en met onze restaurantformule van ProefLokaal De Wereld verrassende mogelijkheden voor voortreffelijke diners, een internationaal buffet, een gezellig diner uit onze buitenkeuken of een andere vorm van culinair genieten. Wat te denken van een toast in onze serre, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende bosgebied. En bij mooi weer kunt u uw receptie zelfs in de kloostertuin houden.
 

Maatwerk in evenement

Aangezien een evenement maatwerk is, bespreken wij de invulling ervan graag in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling reserveringen.

Download onze bijzondere mogelijkheden voor een evenement
 

Organisatie evenement

Het organiseren van een evenement doen wij vaak samen met een aantal vaste partners:

 

RESERVEER UW EVENEMENT

 

 

Goede bereikbaarheid

De evenementenlocatie ligt in een groene omgeving in Midden Nederland aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.