Conferentie- & Vergaderarrangementen

Als trainingslocatie, conferentieoord, conferentiecentrum, locatie voor een heisessie en vergaderaccommodatie met overnachtingsmogelijkheden, heeft ons conferentiehotel arrangementen waarvan u de samenstelling kunt bekijken via het linkerdeel van deze pagina. De vergaderarrangementen bevatten alles voor een goed verzorgde bijeenkomst, maar kunnen uiteraard voor uw training, vergadering, seminar of conferentie op maat gemaakt worden naar uw wensen.

Uw wensen en het verloop van uw bijeenkomst staan voorop; wij zullen er alles aan doen om u als tevreden gast te zien vertrekken. Wij werken vanuit de visie dat iedere mens wereldburger is en proberen daarbij zoveel mogelijk oog te hebben voor mens, milieu en maatschappij; oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

banner-informatiemap.jpg

Uitgebreide voorzieningen

Onze vergaderzalen en trainingsruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen en zijn geschikt voor groepen van 2 tot 200 personen.
De zalen zijn standaard uitgerust met flipover, beamer en scherm.
De grote conferentiezalen zijn tevens voorzien van een geluidsinstallatie met standaard een reversmicrofoon en een draadloze handmicrofoon.

Gratis WiFi en gratis App

In beide gebouwen is gratis beveiligd WiFi beschikbaar. Dankzij een hoogwaardig Cisconetwerk en een glasvezelverbinding van 50MB zijn de mogelijkheden voor draadloos internet stabiel en optimaal.
Met de gratis KdK App die veel informatie over het conferentiehotel bevat kunt u in een besloten deel uw gasten informeren over het programma en de programma-onderdelen.

Restaurant ProefLokaal De Wereld

In ons restaurant met uitzicht op de bostuin, presenteren wij een heerlijk lunchbuffet of kunt u genieten van een voortreffelijk diner. ProefLokaal de Wereld met gerechten en dranken met een internationale twist en speelse presentatie.

Meerdaagse arrangementen en overnachtingen

Bij meerdaagse vergaderarrangementen zijn ook uw overnachtingen op een eenpersoonskamer met een royaal ontbijtbuffet inbegrepen.

RESERVEER UW ARRANGEMENT