Een frisse neus of een frisse blik...?

Een hele dag vergaderen kan best pittig zijn. De hele dag geconcentreerd blijven rondom serieuze onderwerpen valt niet altijd mee. Daarom bieden PicoPlan en XL Adventure speciale programma’s aan voor de gasten van Kontakt der Kontinenten. En dat doen we al meerdere jaren met veel plezier.
De programma’s die aangeboden worden zorgen altijd voor een frisse blik op de zaak, een glimlach op het gezicht of gewoon ‘een momentje ontspanning’.

Wereldspelen

Speciaal voor Kontakt der Kontinenten zijn de Wereldspelen ontwikkeld. U kunt een keuze maken uit een groot aantal activiteiten die gekoppeld zijn aan de werelddelen. U zou – bij wijze van spreken – een wereldreis kunnen maken door verschillende activiteiten te combineren. Wat dacht u van piramides bouwen (Azië) , boogschieten (Noord Amerika), Boemerang werpen (Oceanië), een bijzondere versie van Ik hou van Holland of ons nieuwe programma binnen de wereldspelen :“The Constructie Challenge”. Hierbij bouwen we met reuze meccano constructies zoals bijvoorbeeld een kraanwagen. Er is dus heel veel mogelijk. Er zijn zowel binnen- als buitenprogramma’s.

Training

En wilt u met uw team de theorie na de vergadering praktisch toepassen, dan zijn onze trainers in staat om een vertaalslag te maken. In overleg kan gekeken worden waar u graag de aandacht op wilt vestigen. Is er een groot verschil tussen wat mensen zeggen en wat mensen doen? En hoe ziet dat er dan uit?
-    Wie neemt welke rol op zich?
-    Hoe communiceren mensen met elkaar?
-    Zitten er toch addertjes onder het gras?
-    Waar wijzen de neuzen naar toe?
Door middel van een simulatiespel komen verschillende thema’s naar boven die anders ongezien en onbesproken kunnen  blijven.
PicoPlan en XL Adventure kunnen helpen om inzicht te krijgen in dit soort zaken en een praktische oefening neer te zetten.