Zalen en apparatuur

Vergaderzalen

Daglicht

Alle trainingsruimtes en vergaderzalen zijn voorzien van praktisch en comfortabel meubilair. Daglicht is ruimschoots aanwezig en alle zalen zijn standaard uitgerust met een flip-over, beamer met geluidsversterking en scherm.
Vinden uw gasten het vervelend hun jas in de openbare garderobe achter te laten? Geen probleem: in alle vergader- en trainingszalen is ook een kapstok geplaatst.


Reserveer uw vergaderzaal

Trainerskit

Voor de trainer/voorzitter staat in de zaal een koffer klaar met daarin alle mogelijke hulpmiddelen van paperclips tot de WiFicode van ons gratis internet. Bij aanvang van uw vergadering of training leggen wij voor uw gasten een notitieblokje en potlood klaar.

Airconditioning

Voor een aangenaam werkklimaat, ook op warme dagen, zijn in missiehuis St. Jan alle vergaderzalen voorzien van airconditioning. De bediening hiervan wordt centraal geregeld bij de receptie.

Conferentiezalen

In missiehuis St. Jan van het conferentiecentrum zijn twee grote congres- en conferentiezalen, die afhankelijk van de opstelling, ingezet worden voor gezelschappen tot 200 personen. In Klooster Cenakel is de voormalige Ceciliakapel geschikt voor congressen tot 160 personen. Gecombineerd met de Wintertuin is de Ceciliakapel ook een uitstekende locatie voor evenementen.
De grote congreszalen zijn standaard voorzien van flipover, beamer en een geluidsinstallatie met een draadloze handmicrofoon en een reversmicrofoon. Bekijk alle apparatuur >

Arrangementen

Onze verblijfsarrangementen zijn exclusief zaalhuur. U bent hierdoor in de gelegenheid om een zaal met een oppervlakte van uw keuze te reserveren. De huurtarieven zijn inclusief 21% btw en worden per dagdeel (ochtend, middag, avond) berekend.
Indien gewenst kunnen wij arrangementen inclusief zaalhuur offreren. Op basis van de grootte van uw gezelschap en de door u gewenste zaalopstelling, kiezen wij dan een passende zaal voor uw bijeenkomst.

Weekeinden

Voor bijeenkomsten die plaatsvinden op zaterdag en/of zondag bieden wij een korting van 50% op de zaalhuur aan.
Wij kunnen - op basis van beschikbaarheid - aan ngo's en non-profitorganisaties die passen bij onze ideële doelstelling ook op werkdagen 50% op de zaalhuur aanbieden.

Reserveer uw vergaderzaal