WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Laatste nieuws

Soms gebeurt er veel, soms gebeurt er weinig. Hier een overzicht van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden. Hier en daar vindt u een lekker recept van de keukenbrigade of hebben we een relatie van ons uitgelicht.

Internationaal muziekfestival

Van 12 – 26 augustus 2017 zijn de Zeister Muziekdagen, een internationaal kamermuziekfestival & masterclasses. Klooster Cenakel is de thuisbasis voor de jonge musici, waar zij masterclasses volgen bij gerenommeerde docenten. U mag gratis toehoorder zijn bij deze masterclasses.

Uitgelicht: 2Food

Een vruchtbare samenwerking

2Food zet zich in voor een nieuwe standaard in drink- en eetgedrag welke de vitaliteit van de consument ten goede komt. We bieden een breed scala natuurlijke drinks & bites als alternatief voor de massamerken. Als lokale ondernemers komen wij veel met elkaar in aanraking en maken met genoegen gebruik van elkaars diensten.

Vernieuwing bar en koffiecorners

De dagen voor Pinksteren hebben we de koffiecorners en de bar vernieuwd.

Seizoensgerecht: lentesalade

Asperges met een Indiase twist: Salade van gerookte makreel, witte asperge en vadouvan hollandaisesaus

Uitgelicht: JvN Congres Management

Uitgelicht: JvN Congres Management over de samenwerking met Kontakt der Kontinenten. JvN heeft expertise en ervaring in de organisatie van congressen en evenementen. De persoonlijke benadering maakt het bijzonder.

Zebra’s in Afrika

Afrikaanse kunst hangt nu in de Afrikagang van het conferentiehotel. De kunst is te koop en de opbrengst komt ten goede aan de leefomstandigheden van kinderen in de arme wijken van Nairobi, Kenia.

Publieksprijs voor Conferentiehotel

Het conferentiehotel heeft de publieksprijs ontvangen van MeetingReview, dé website voor het beoordelen van locaties en diensten voor meetings en events. Daar zijn we supertrots op! Dank aan alle gasten die ons feedback geven, zodat wij de service kunnen verbeteren.

35 jaar VluchtelingenWerk en Kontakt der Kontinenten

De samenwerking tussen VluchtelingenWerk Nederland en Kontakt der Kontinenten startte 35 jaar geleden en duurt nog steeds voort. Tijd voor een taartje.

Seizoensgerecht: winters toetje

Dit seizoensgerecht is een veel gegeten kerstdessert uit Noorwegen: risgrøt. Met de kerst gaat er één amandel in de pap en de gelukkige die deze amandel op zijn bord treft ontvangt een prijs.

Uitgelicht: de Hart&Vaatgroep

De bijeenkomsten en trainingen van de Hart&Vaatgroep vinden veelal plaats bij Kontakt der Kontinenten. De gasten ervaren een thuisgevoel en voelen zich welkom door de vriendelijke medewerkers en de karakteristieke omgeving