WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 buitengebied

KIJK EVEN ROND   

WERELDSPELEN EUROPA

HET ATOOM
€ 10,00 p.p.
Het atoom is de kleinste bouwsteen waar alles mee wordt opgebouwd. We dagen u op een Brusselse manier uit om met atomen te gaan bouwen. En jouw atoom is een belangrijk onderdeel. Maar waar staan die andere atomen voor? Goed voor een momentje reflectie!
IK HOU VAN HOLLAND
€ 17,50 p.p.
Teams strijden aan tafel tegen elkaar, door allerlei gekke, intelligente, uitdagende opdrachten uit te voeren en bijzondere vragen te beantwoorden. Samenwerking is van groot belang, zodat teams elkaar op een creatieve en leuke manier verslaan.
COMMEDIA DELL'ARTE
€ 35,00 p.p.
Prachtige maskers om jezelf achter te verschuilen en te doen alsof je iemand anders bent. Laat het masker je leiden in je handelen. Wie ben je en hoe stel je je voor?
CONSTRUCTIE CHALLENGE
€ 35,00 p.p.
Sleutelen met en aan je team. In kleine groepjes gaat u aan de slag met hout, bouten en schroeven om zo tot de mooiste creaties te komen. Wie maakt de mooiste, origineelste, snelste constructie? Het haalt gegarandeerd het beste uit iedereen naar boven!
IMPROVISATIETHEATER
€ 17,50 p.p.
En daar sta je dan ineens. Wat moet je zeggen? Sta je met een mond vol tanden of weet je je goed te redden uit deze situatie? Theatersport is dé manier om samen naar een topbeleving te werken.
SMARTLAPPEN
vanaf € 17,50 p.p.
Niets leuker dan samen uit volle borst meezingen met bekende smartlappen? Of is er toch nog iets leukers? Jawel! Je eigen tekst meezingen.Onder deskundige leiding gaan deelnemers een eigen tekst maken, omzetten naar muziek en oefenen om het tot een mee-deiner te maken.