WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 buitengebied

KIJK EVEN ROND   

Buitenkeuken

Geniet van een heerlijk diner uit onze buitenkeuken in de evenementententen. De keukenbrigade bereidt wereldse gerechten die geserveerd worden aan gezelschappen vanaf 25 personen. Onze koks werken graag met streek- en seizoensproducten en hierdoor kan de invulling zoals hieronder beschreven afwijken.

Voor het gebruik van de buitenkeuken betaalt u een vast bedrag van € 400,-. Hiervoor krijgt u:

  • een compleet ingerichte buitenkeuken
  • een keuken- en bedieningsbrigade
  • een (informele) dineropstelling met zitjes en statafels
  • alleengebruik van de evenemententent

Wij serveren:

Huisgerookte zalm met rodebietensalade en crème fraîche
Thais vispakketje met limoen, koriander en rodecurrymayonaise
Zuid-Afrikaanse sosaties van kip met gekarameliseerde uiensaus
Beenham van het spit met coleslaw en cajunsaus
Braziliaanse visstoofpot moqueca de peixe met gele-rijstsalade
Eco Fields kalfssteak met gremolata en pastasalade

Internationaal saladebuffet
Diverse internationale broodsoorten en spreads

Prijs per persoon: € 36,50 exclusief consumpties

Een werelds bier- en/of wijnarrangement dat perfect aansluit bij dit arrangement? Wij adviseren graag.