WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 buitengebied

KIJK EVEN ROND   

Teambuildingsactiviteiten

Teamwork is uitgegroeid tot een onmisbaar concept. Het werken in een team leidt tot grotere resultaten dan die door individuen bereikt kunnen worden.

Een goed functionerend team is veelal het resultaat van een proces waarbij de teamleden op dezelfde golflengte zitten. Ervaringen delen, naar elkaar luisteren, elkaar helpen en respect tonen voor persoonlijke en professionele vaardigheden dragen ertoe bij dat er een band gecreëerd wordt.

Ter bevordering van het vertrouwen, onderlinge communicatie en optimale resultaten is teambuilding een geschikt instrument tijdens bijvoorbeeld een heidag. Teambuilding is het optimaliseren en effectiever maken van de gezamenlijke resultaten. Teambuilding heeft de laatste jaren het imago gekregen van gezellige bedrijfsuitjes ter verbetering van de sfeer. Dit is ook zeker een belangrijk element van teambuilding, maar een succesvolle uitvoering behelst meer dan dat.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over alle facetten, zowel op het buitenterrein als binnen, om goede teambuildingsactiviteiten, maar ook vergaderbreaks en activiteiten ter ontspanning of voor de gezelligheid te faciliteren.
We werken samen met drie partners met ieder een bijzonder aanbod:
PicoPlan voor onze Wereldspelen, BuitenBusiness en XL Adventure and Events.

Sinds kort is er ook  de mogelijkheid om op Park Vliegbasis Soesterberg onder begeleiding te voet of op de fiets een rondleiding te krijgen over de natuur, kunst en geschiedenis van deze voormalige vliegbasis. Ook een bezoek aan het Nationaal Militair Museum dat op het Park ligt behoort tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers van de afdeling reserveringen voorzien u graag van advies over welke activiteit het beste past bij uw bijeenkomst.

Impressie teambuilding